vineri, 21 noiembrie 2008

M-am hotarat!

In sfarsit am reusit sa iau decizia! In sfarsit am gasit "persoana" potrivita!

In sfarsit am cu cine sa votez!

Sustin Porcu Parlamentar

Instructiuni de spalare!



Cam misogin, ce-i drept. Insa, putem recunoaste ca barbatii nu se prea pricep la chestiile astea.

E vineri!

In sfarsit e vineri! Desi ma laudam eu in posturile trecute ca vinerea asta voi fi libera, ei bine nu-s! Am folosit ziua libera pentru a merge la Constanta, cu treburi, dar si cu putina distractie! Am vazut MAREA!

In orice caz, astazi mi-am propus sa am o zi lejera, fara prea multa bataie de cap, fara probleme, fara multe telefoane. Si daca mi-am propus, asa va fi. [SPER].

In fiecare dimineata ma uit la Razvan si Dani pe Antena. Ma binedispun in cele 50 de minute in care imi beau cafeaua, fumez multe tigari si ma pregatesc de o noua zi de munca. In fine, a fost invitat Catalin Josan (tare drag imi e de el) si a cantat "Vrei nu vrei (esti doar a mea)", o piesa plina de romantism. Si mi-a ramas in cap. Imi canta fara intreruperi de aproape doua ore. Si daca tot e in capul meu si se invarte pe acolo, macar sa fie si aici...



Catalin Josan - Vrei nu vrei
Asculta mai multe audio Muzica »


O zi buna!

joi, 20 noiembrie 2008

Ceaiul de dimineata

Imi incep ziua cu o cana de cafea. Asta ca sa ma trezesc! Insa, cand ajung la servici, primul lucru facut (dupa ce deschid calculatorul, ca sa arat ca am venit la timp) este sa imi fac o cana mare de ceai negru. Mai exact ceai negru indian. Cred ca se stie ca ceaiul negru contine mai multa cafeina decat cafeaua clasica.
Astazi savurez ceai negru cu lamaie. Pentru maine, mi-e pofta de ceai negru cu lapte.












Miroase tare bine...Miroase a lamaie, a ceai, a stat in pat cu cana intr-o mana si telecomanda in cealalta. Mai fur putin din timpul de lucru si visez cu ochii deschisi.

O zi buna sa avem!

sursa foto

miercuri, 19 noiembrie 2008

Am fost la mare...

Da...Am scris bine. Am fost la mare, la Marea Neagra mai exact. Am avut ceva treaba prin Constanta, si am profitat de acest drum si am vizitat-o putin. Imi place enorm de mult marea iarna (bine, inca oficial nu e iarna, dar e frig).
Am avut parte de o zi minunata. Nu numai in Constanta, ci si pe drum.
Am plecat de dimineata tare, ca sa prindem bac-ul de ora 6. Si am prins un rasarit superb, prin muntii Macinului.

rasarit 2

rasarit


Dupa ce ne-am terminat treaba prin Constanta (care este un oras extraordinar, cu muuuuult peste Galati, dar despre aceste diferente majore intre cele doua orase, si nu numai voi scrie cu alta ocazie), ne-am plimbat putin pe malul marii.
Am mai vazut marea in timpul iernii, mai demult, insa acum a fost extraordinar. M-a izbit mirosul sarat, valurile inalte care se spargeau la mal, soarele care se chinuia sa ne incalzeasca. Am simtit in acel moment ca spectacolul valurilor imi este dedicat.

mare 1
faleza
mare 2
valuri
valuri 2

duminică, 16 noiembrie 2008

E duminica!!!

E duminica!!! E week-end! E "end" pentru week-end sengihnampakgigi.
Pentru mine acest week-end a fost foarte scurt, tinand cont ca ieri, sambata am lucrat full-time. Asta e, ce sa-i faci...Partea buna e ca pentru sambata lucrata ieri, voi avea vinerea viitoare libera. Si atunci sa vezi distractie. celebrate

Afara e atat de urat, incetosat, vant si frig, incat am decis sa petrecem duminica in familie. O....nu, nu ne uitam la "Duminica in Familie" cu prea-minunata Mihaela Radulescu [mai stii, poate peste vreun an o va chema Mihaela Radulescu Otil]. De fapt nu ne uitam la TV, ca nu prea avem la ce. Nu avem NIMIC la ce sa ne uitam...Am aruncat o privire la programul TV de azi si am decis. Azi ne uitam la ALTCEVA!
Playlist-ul de azi:
  • HOUSE MD - Sezonul 5, episodul 7 - Sunt fana infocata a acestui serial, in special a doctorului Gregory House, interpretat de fantasticul Hugh Laurie...Care apropos, s-a pupat cu Dr. Cuddy episodul trecut. De abia astept sa vad ce urmeaza rindu
  • HEROES - Sezonul 3, episodul 8
  • PRISON BREAK - Sezonul 4, episodul 10
  • STARGATE ATLANTIS - Sezonul 5, episodul 15
  • SUPERNATURAL - Sezonul 4, episodul 9
  • MERLIN - Sezonul 1, episodul 9 - un serial nou, produs de BBC, care dezvaluie aventurile unui Merlin tanar, aflat la inceput de drum.
  • SANCTUARY, Sezonul 1, episoadele 5, 6 & 7
Toate acestea insumeaza cam 10 episoade, a ...sa zicem 40 de minute fiecare, care inseamna aproximativ 7 ore. Numai bine, pana vine ora de somn, ca totusi, maine e zi de munca. E LUNI
tension! Pentru unii, saptamana de lucru va avea 5 sau chiar 6 zile. Pentru mine doar 4! Remember? Vineri sunt libera...sembah

VIZIONARE PLACUTA!