sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Mult zgomot pentru nimic!

Nu e vorba despre o recenzie a celebrei comedii scrise de W. Shakespeare. Este vorba de panica romanului. Am observat ca romanului ii place sa se panicheze. Ii place sa faca mult caz pentru niste intamplari mai mult sau mai putin minore, care oricum nu ii vor afecta traiul simplu de zi cu zi.

Tot cautand acea reclama, am dat peste una veche, de prin 2004 la CONNEX BUSOLA. Imi aduc aminte atunci ce isterie s-a creat. Ca e grav, ca ne urmaresc prin satelit, ca daca stiu unde ne aflam e clar ca si aud/vad ce vorbim...



Asa si acum, cu noua lege (care chiar nu stiu daca s-a aprobat sau nu, si nici nu ma intereseaza prea mult) iar s-au isterizat multi. Pentru ce? Ca le e teama ca cei care ii asculta o sa rada de aberatiile pe care le spun sau filmele deocheate pe care le cauta pe net? Sau poate cred ca unul din ascultatori ii va dezvalui sotiei infidelitatea sotului? Sau ce? Hai sa fim seriosi...Atatia ani am avut SRI-ul (si inca-l avem si il vom avea...). Acum e doar legal sa fii ascultat!

Oricum, nu cred eu ca marele infractor va planui noua lovitura vorbind folosind abonamentul la una din companiile de profil. Poate il duce si pe el capul sa isi ia o cartela pentru mobil. Sau sa vorbeasca de la telefon public! Chiar?

Mai exista oare telefoane publice? Eu una nu am mai vazut de ceva vreme...

FRUSTRANT!




Cred ca i s-a intamplat oricui sa aiba o melodie, o persoana etc in cap, sa i se deruleze imaginile, dar sa nu isi poata aduce aminte exact esentialul: NUMELE.

Prin asta trec eu acum. Exista acum ceva vreme o reclama la TV, la niste cereale pentru care se batea toata familia...Capcane si alte chestii.
Am intrebat in stanga, in dreapta...toata lumea isi aduce aminte de ea, numai ca nimeni nu isi aduce aminte numele produsului.

Eu vreau sa stiu! Si nu ma las pana nu aflu!

P.S. Idei nascute in timpul orelor de program...