miercuri, 17 decembrie 2008

Stand-up comedy

Sau asa ceva...Din intamplare, voit, sau poate nu, am ajuns in seara asta in Geenie Cafe...Nu stiam ca e eveniment, sau ceva in seara asta.

Intradevar, au inceput party-urile corporate, cand se aduna toti angajatii sclavii firmelor, si sarbatoresc. Ce? Acum cativa ani, poate era vorba de un pahar cu vin si o friptana data moca de firma. Anul asta se sarbatoresc evenimentele de genul: "pe Lucica a dat-o afara..Era fata buna, muncitoare, dar bine ca am scapat eu. Dar...cand urmez EU?"; N-avem bani de prime, ca deh...e criza economica, au scazut vanzarile, inghetam scadem salariile, scadem bonusurile, la urma urmei zii merci ca ai unde sa muncesti si de bine de rau iti iei un banut.

Da, Slava Domnului, am scapat (momentan) de efectele crizei, si mi-am permis sa ma duc la cumparaturi. In Real (e hyper-market, real nu e nimic pe acolo). Cum naiba, stiind ca numai de la firma mea a zburat 1/4 din personal, deci lucrurile nu sunt atat de roze nicaieri, hyper-market-ul full, oamenii care stau la coada la carne, carnati , paine (fratilor!!! e de abia 17 DECEMBRIE!!!). Recunosc, daca as avea timp, mi-as face si eu cumparaturile cu cateva zile mai devreme. Insa nu am timp! Lucrez intr-un CALL CENTER! (care nu are zile de genul 25, 26 decembrie liber sau 1 si 2 liber. Aaa..sa nu uit..si 31 decembrie e zi de lucru...sau noapte de lucru pentru alti colegi nefericiti).

In fine, am deviat de la titlu...Spuneam ca in seara asta am ajuns in Geenie. Etajul 1...rezervat. Numai copii. Si cand ma refer copii, ma refer la pustani, de maxim 14-15 ani, care sarbatoreau ceva...Ce? Ei stiu...Au gasit si ei in sfarsit sa ceara de la mama si de la tata 100 ron, ca e reuniunea de decembrie...Naiba stie.

Ok...Au plecat copii pe la 19:00...Probabil pana atunci aveau bilet de voie. Si a inceput "seara veseliei" sau ceva de genul asta. Un stand-up comedy improvizat, care la inceput, recunosc, m-a atras...Insa sa ajungi sa asculti bancuri care le primesc mass-uri zilnic pe mess, interpretate mai mult, sau mai putin ok...NOT FOR ME!

A fost interesant, nu zic nu...mai ales in orasul (de provincie in care ma aflu), dar as prefera ceva mai de calitate. Nu mass-uri idioate, primite LIVE!

Sambata se anunta ceva....Ceva interesant! REVIN...

P.S. e tare nasol sa-ti asterni gandurile, cand ai seful langa tine. Sau pe VNC!!!



Aplauzele de aici