vineri, 2 mai 2008

Si afara ploua ploua....

A inceput clasic...S-a intunecat, tunete, fulgere si deodata a inceput sa toarne.
Imi place ploaia foarte mult. Ma linisteste. Si in linistea mea, mi-am adus aminte de o melodie foarte foarte frumoasa...

Marina Voica - Si afara ploua



Si teiul din fata blocului:

miercuri, 30 aprilie 2008

Din nou

Sunt atat de plictisita....




Nu zic ca nu am avut de treaba azi, dar mi-am iesit din ritm cu zilele astea libere in care nu am facut decat sa dorm (muuuuult) si sa ma uit la filme.
Si ma uit la ceas, si vad ca mai am o ora de muncit...
Maine e 1 MAY! So what? De plecat nu pot pleca nicaieri ca vineri trebuie sa fiu la servici...La gratare, pescuit alte chestii recreative nu pot face ca nu am cu cine (altii muncesc).
Ramane doar sa dorm, iar si sa ma uit la filme.

Dau bani...

Dau bani ca sa beau o bere, dau bani ca sa mananc o pizza...dau bani! Nu imi da nimeni pe gratis.
Singura pretentie pe care o am este ca ospatarii/ospataritile sa se poarte omeneste! Nu vreau covor rosu, nu vreau atentie deosebita, vreau doar sa fiu respectata si sa ma simt bine.
Din pacate, in majoritatea localurilor din tarisoara noastra, lucrurile stau exact invers. Stim asta cu totii: stam o jumatate de ora sa aduca meniul, inca jumatate de ora sa ia comanda, inca vreo 15 minute sa o aduca si tot asa. Unde mai pui si scarba cu care iti arunca meniul, sau iti desface berea (in cazul in care iti aduce berea nedesfacuta la masa, desi am vazut in cateva locuri chestii dubioase) etc.
In fine....am iesit ieri cu amicii la o bere. Si mi s-a facut foame...Comandam o pizza, cu sos picant. Dupa vreo juma' de ora vine si pizza noastra.
Eu: care e sosul picant?
El (un ospatar la vreo 18 ani, care isi faceaochi dulci cu o domnisoara de la o alta masa si nu avea nici un chef sa zaboveasca pe la noi): aaa...nu avem. Dar puteti sa puneti niste piper.
Si dus a fost...L-am vazut dupa vreo ora cand a venit sa ia farfuria si nota.

In fine...asta e doar una din sutele de patanii...M-a enervat usor raspunsul lui lejer....