joi, 24 ianuarie 2008

Prima postare!



E prima postare...
M-am apucat si eu sa fac blog...De ce? Ca e la moda...cica...Nu, nu de asta. Din dorinta de a putea scrie undeva ce aberez. Din dorinta de a nu chinui oamenii cu tot ce am eu de zis neimportant si neinteresant.
Ca sa am eu ce sa citesc mai tarziu si sa rad de ce am fost in stare sa scriu. Revin...

Inchisoare si servici






In inchisoare iti petreci majoritatea timpului intr-o celula de 8x10. La servici iti petreci majoritatea timpului intr-un cub de 6x8.
In inchisoare primesti 3 mese pe zi. La servici ai doar o pauza pentru o masa si mai si trebuie sa platesti pentru ea.
In inchisoare se reduce pedeapsa pentru purtare buna. La servici esti rasplatit cu mai multa munca pentru purtare buna.
In inchisoare un guardian iti inchide si iti deschide usile. La servici trebuie sa cari dupa tine un card ca sa iti deschizi si sa iti inchizi usile.
In inchisoare te poti uita la TV si poti juca jocuri. La servici esti dat afara daca te uiti la TV sau joci jocuri.
In inchisoare ai propria ta toaleta. La servici trebuie sa o imparti.
In inchisoare este permisa vizita familiei sau a prietenilor. La servici nu poti nici macar sa vorbesti cu familia sau prietenii.
In inchisoare sunt gardieni care sunt de cele mai multe ori sadici. La servici, acestia se numesc manageri.

Nunti


Despre inchisoare... O alta inchisoare (considerata de EI - barbatii) este casatoria. In ceea ce ne priveste pe noi (femeile)...ne dorim sa vina ziua aia, in care el ingenuncheaza in fata noastra, cu acea cutiutza magica in care se afla inelul mult visat si ne sopteste frumos..."vrei sa fii sotia mea?"...Tu spui da, te arunci in bratele lui si incepeti sa planuiti nunta. Te vezi deja in acea rochie de mireasa care te asteapta numai pe tine in ACEL magazin, biserica, vezi deja cum este amenajat restaurantul, seara nuntii, invitatii ce danseaza...Si cam aici se sfarseste visul...Asta e punctul meu de vedere.
De ar fi asa usor totul...Din pacate sunt atat de multe de rezolvat incat ajungi sa fii obosit la nunta ta, si sa iti doresti sa vina dimineata. Te distrezi, nu zic nu...dar ai si de alergat.

Ce frumos ar fi daca ai veni ca invitat la nunta ta...:)

Toamna, vise, fluturi...

Este toamna...in adevaratul sens al cuvantului. Cu frunze galben aurii, cazute pe jos, fosnaind cand bate vantul, scartaind cand le calci, fiindu-ti teama ca le spargi. Imi aduc aminte cand eram mica...ne punea profu' de desen sa adunam frunzele de pe jos si sa le pictam. Peisaj de toamna. Mi-e dor sa fac lucrul asta. In felul acesta voi putea pastra toamna mereu langa mine. O voi putea privi si atinge cand imi doresc. Mi-as dori sa am timp sa ma plimb de nebuna...sa simt toamna, sa o miros, sa o las sa ma invaluie si sa uit de realitate. Sa raman acolo, pana uit de mine.
Si totusi...ce treaba au fluturii cu toamna? Exista...se completeaza. Fara toamna nu ar exista fluturi, fara fluturi nu ar exista toamna...