vineri, 27 martie 2009

Program de vineri

Azi e vineri, zi mult asteptata!!!

Deja afara e soare si ma bucur mult de tot ca au inmugurit copacii, ca a iesit iarba verde (delicatesa pentru motanu' Mishu) si ca ne apropiem din ce in ce mai mult de zilele cand vom avea niste partide de pescuit de neuitat.

Azi am decis sa fac toate lucrurile intr-un ritm usor, calm. Nu am chef sa alerg dupa una alta, sa ma chinui sa fac zece lucruri deodata. Vorba Deei, "TOTUL INCEPE CU O PAUZA". Cateodata cam multe pauze strica, insa astazi nu. Nu ma grabesc nicaieri. Nu plang copii de foame, animalele din ograda nu au nevoie de nimic, fiindca nu am. Nici copii nici animale in ograda...Motanu' Mishu nu poate fi considerat animal :). E juniorul familiei, si un mic stapan peste casa.
Programul de astazi e demn de o gospodina adevarata:
- m-am trezit pe la 10, am savurat cafeaua (pe care in zilele de lucru nu am timp sa o beau), am fumat vreo 10 tigari...Off the topic: SE SCUMPESC TIGARILE!!! SUX!!!
- am pornit usor, agale spre piata, in speranta ca voi face cumparaturi serioase pentru meniul ce il am in cap astazi: ardei umpluti si bors cu verdeturi de primavara: stevie, ceapa verde, loboda etc. Nu mi-a venit sa cred cand am ajuns in Piata Mare si nu am gasit ardei gras. Ditamai piata, cu peste 50 de tarabe, niciuna oferind ardei gras. In schimb, broccoli la greu, cartofi, rosii si alte minuni.
Asa ca am mers spre piata de cartier. Done, cumparaturi facute.
Acum, in mod normal ar trebui sa ma apuc de facut mancarea. Dar nu, m-am infipt in calculator sa mai citesc una alta. Ce spuneam mai devreme, totul incepe cu o pauza.

Sper doar sa termin totul pana la 20:30, ca incepe Dansez pentru tine. Si in seara asta preferatul meu, Catalin Josan e la DUEL!!!
Se anunta o seara interesanta la Dansez pentru Tine, Monica Columbeanu va dansa salsa (oare va fi la fel de mironosita si pe ringul de dans???)


Gata, s-a terminat pauza. E cazul sa ma apuc de treaba. Dar cred ca inainte voi fuma o tigara, ca tot se scumpesc! :))




2 comentarii:

Anonim spunea...

Încă şi acum, chiar şi aici, nu mi-am abandonat năravul şi în continuare îmi încep orice acţiune cu o pauză... Măcar de-o ţigară... :))

elly spunea...

Cine s-a lasat de fumat e fericit ;)